Spring til indhold

Support

Du kan når som helst få support fra NXT Danmark, enten via vores webchat her på siden eller via vores Discord kanal som du finder ovenover.

Som kunde hos os får du ikke bare TV i verdensklasse, du får også en kundeservice i verdensklasse når det kommer til IPTV, og der er du som kunde i fokus. Ved at lade dig som anvender være med til at bestemme hvad som vises, bliver vi på NXT Danmark bedre, og gennem vores support community får du som kunde en direkte kontakt med NXT Danmark.

Om noget mod al forventning skulle gå galt, så kan du selv som kunde rapportere dette til vores tekniker døgnet rundt. Som tillæg til dette kan du:

  • Rapportere kanal fejl (lag, lyd, undertekster, eller andet som du anser som fejl).
  • Ønske nye film, uanset land, hvilket sprog eller hvilke undertekster du efterspørger.
  • Ønske nye serier, uanset land, hvilket sprog eller hvilke undertekster du efterspørger.
  • Ønske nye kanaler fra alle verdens lande.
  • Ønske dig lydbøger. Uanset land eller sproget du efterspørger.

Med andre ord er det dig som styrer showet, og hjælper samtidigt med at gøre vores tjeneste endnu bedre. Ikke bare for dig, men for samtlige kunder!

Du får support fra NXT Danmark når du skal forny eller købe nyt abonnement, eller om du har en ven som vil købe vores tjeneste. Vi er klar til at hjælpe dig med abonnements relaterede spørgsmål når som helst, mens NXT discorden, som du får adgang til samtidigt som kunde, er klar til at hjælpe dig døgnet rundt med teknikken og dine ønsker når det gælder tjenesten.

Her på NXT Danmark sætter vi en ære i at kunne tilbyde dig som kunde det bedste indhold og den bedste service. NXT discorden er stedet hvor du har direkte kontakt med vores admin team.

Lyder det som noget for dig? Bestil nu! 🙂