Spring til indhold
Hjem » Installation af IPTV

Installation af IPTV

Kigger du på opsætning af IPTV? Læs videre for at få information om hvordan IPTV-teknologien fungerer, og hvordan du kan sætte det op.

IPTV-tilgangen som selges av oss kan leses av på de aller fleste enheter. Dette gjøres via apper eller programmer som kan lese av påloggingslinken du mottar av oss. Utvalget av apper er stort, hvor noen fungerer bedre enn andre, og ikke minst har de ulikt brukergrensesnitt. Noen koster en liten slant penger, mens andre er gratis.

Anbefalt metode for å se på IPTV er via en enhet som er tilkoblet ethernet – altså kablet internett. Dette fordi WiFi-nettverk kan være plaget av forstyrrelser som kan gjøre signalene ustabile, som kan være vanskelig å feilsøke.

Dersom du skal se innhold på TV’en din er den aller beste tilkoblingsmetoden via en dedikert enhet bygget for å spille av IPTV-innhold. Eksempelvis Formuler GTV eller Nvidia Shield Pro. Du kan også vise innhold via apper på din Smart-TV (LG, Samsung og lignende) – men merk at resultatet kan variere fordi moderne TVer ikke alltid er utstyrt med kraftig nok hardware til å spille av høykvalitetsstreams. Med en egen enhet som er bygget for dette, eliminerer du TVens begrensede kapasitet da enheten selv tar seg av dekodingen. Du kan også se på laptop/mobil og til og med chromecaste eller airplaye til en enhet koblet til TV – men da beveger vi oss på signaler over WiFi igjen. Prøv den metoden som er enklest for deg og hva du allerede har av utstyr først. Opplever du at det ikke er godt nok for deg kan vi hjelpe deg med å anbefale en enhet for oppgradering.

Anbefalede apps

Herunder er vores anbefalede apps baseret på hvilken enhed du benytter.

Android TV: Tivimate
Android tablet/mobil: IPTV Extreme Pro
iPhone/iPad: iSTB (gratisversion her) / IPTVX
LG/Samsung Smart TV: IPTV Smarters Pro
Macbook: IPTV Smarters Pro
Windows PC: myIPTV Player / IPTV Smarters Pro

Tivimate til Android TV – Dette er uden tvivl den bedste app se IPTV på!

Opsætning af IPTV / App

Selve opsætningen af IPTV er relativt let uanset hvilken app du bruger. Du får ofte to valg når du skal tilføje din linje i din valgte app:

  • M3U Playlist
  • XC Codes / XC Stream eller lignende.

Når man bruger M3U-playliste kopieres det lange link du får på e-mail ved køb ind i sin helhed. Ved brug af XC Codes, skriver man server, brugernavn og password. Alle disse felter finder du også i din velkomstmail. Der er ingen fordele eller ulemper med de forskellige metoder.

For mere specifikke brugerguides til hver enkelt app kan du finde brugerguides på:

install-iptv.com

Hvis du har behov for hjælp af os er det bare at tage kontakt!